044 766 5050

Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi palveluitamme ja vierailemalla verkkosivuillamme  osoitteessa www.me-perustukset.fi, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää.

Käyttämällä sivustoa www.me-perustukset.fi,  hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Me-Perustukset Oy
Jaakonkatu 2, 1 krs.
01620 Vantaa

Y-tunnus :2184576-6

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa:
Tuija Kujala
0443362334
tuija.kujala@me-perustukset.fi

2. Tietojen  kerääminen

Keräämme rekisteriin seuraavat tiedot:

  • IP osoitetiedot
  • Ohjelmistotiedot
  • Sopimustiedot
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät  tiedot
  • Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut meille sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella verkkosivujemme kautta.

3. Rekisterin käyttötarkoitus

  • Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen
  • Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen
  • Palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.
  • Palvelusta ja tuotteista tiedottamiseen ja viestimiseen
  • Palveluiden tuottamisesta johtuvaan laskuttamiseen.

Verkkopalvelussa annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin, joita olet itse pyytänyt.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta lähetämme sinulle asiakastyytyväisyyskyselyn.

4. Luovuttaminen kolmansille osapuolille

Tiedot luovutetaan vain toimintaa varten tarvittaessa aliurakoitsijalle, tavarantoimittajalle, tilitoimistolle sekä vakuutusyhtiölle. Näiden mahdollisten osapuolten on myös  pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Tarvittaessa luovutettavia tietoja:

  • Nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite
  • Sopimuksen sisältö

Henkilötietoja ei siirretä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei kolmannen osapuolen ylläpitämät järjestelmät sitä vaadi (esim. pilvipalvelut).

Henkilötietojen suojaus:

Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus.

Rekisteriin pääsy on ainoastaan ME-Perustuksien työntekijöillä sekä yrityksen verkkopalvelun tarjoajan työntekijöillä, joiden tehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyn. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Manuaalinen aineisto säilytetään Me-Perustuksien toimistolla lukituissa kaapeissa tilassa, joissa on hälytysjärjestelmät.

5. Evästeet

Evästeet (”cookies”) ovat pieniä alfanumeerisia tunnisteita, jotka tallentuvat kävijän tietokoneelle / päätelaitteelle kun kävijä vierailee verkkosivulla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana. Google kerää anonyymejä tilastotietoja sivuston kävijöistä tarkoituksena parantaa Palvelun laatua. Google Analytics kerää muun muassa tietoja siitä, millä sivuilla kävijä käy, kuinka kauan kävijä pysyy tietyllä sivulla, mitä kautta kävijä saapui sivulle ja mitä linkkejä kävijä klikkaa. Google saattaa luovuttaa tietoja kolmannella osapuolelle lain niin vaatiessa.

Käyttämällä Palveluamme kävijä suostuu luovuttamaan yllämainittujen ehtojen mukaiset tiedot Googlen käyttöön. Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet verkkoselaimen asetuksista. Useimmat nykyaikaisista verkkoselaimista sallivat evästeiden käytön estämisen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa Palvelun toimivuuteen emmekä voi taata Palvelun virheetöntä toimintaa ilman evästeiden käytön hyväksymistä.

6. Sosiaalisen Median liitännäiset

Me-Perustukset Oy:n sivuilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä sosiaalisen median liitännäisiä (esimerkiksi Facebook). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan.

Näihin Me-Perustukset Oy:n sivustoilla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Me-Perustukset Oy:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä täten ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä

7. Tietojen säilytysaika

Asiakasrekisterin tietoja poistetaan ja ylläpidetään viiden vuoden välein.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

8. Rekisteröidyn oikeudet:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä.

Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

Kävijällä on myös oikeus kieltää Me-Perustukset Oy:tä käsittelemästä häntä  koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä Me-Perustukset Oy:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

9. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme mahdollisista muutoksista viipymättä verkkopalveluumme.