Digi­palvelut

Netti­sivut

Saamme jatkuvasti palautetta, että rakentamamme nettisivut ovat visuaalisesti tyylikkäitä ja niistä löytyy helposti kaikki oleellinen. Haluamme säilyttää tämän linjan jatkossakin. Räikee luo sivuja, joilla on aidosti merkitystä markkinoinnin ja myynnin kannalta.

Verkko­kaupat

Verkkokauppa on mahdollisuus. Se avaa ovia tuotteillesi ja palveluillesi ja tekee ostamisesta asiakkaalle helpompaa. Verkkokauppa ilman markkinointia on kuitenkin turha. Siksi osaava markkinointitoimisto on oikea taho auttamaan sinut digitaalisessa kaupanteossa alkuun.

Digi­kampanjat

Räikeen toteuttamissa kampanjoissa tavoitteena on yksinkertaisesti myynnin lisääminen. Tutustumme asiakkaisiimme huolella, että osaamme luoda kohderyhmää kiinnostavaa kampanjasisältöä. Toteutamme digikampanjoita kätevinä paketteina: Helppo ostaa, helppo asettaa tavoitteet, helppo mitata – ja helppo onnistua!

Web-ohjelmistot

Räikee rakentaa myös räätälöityjä selainpohjaisia ohjelmistoja joustavalla otteella. Vahvuutemme on osaavan ohjelmistokehityksen lisäksi siinä, että tuomme projekteihin alusta asti markkinointinäkökulmaa ja tyylikästä graafista suunnittelua.

Blogi

Juhlatunnelmissa

Juhlatunnelmissa

“Kun kysyt kuulumisia nyt, vastaan: Kiitos, meille kuuluu hyvää.”

Tuotteistusta ja uusia ideoita

Tuotteistusta ja uusia ideoita

Joskus on tarpeen toteuttaa ideamyrsky, jossa ajatukset tuodaan yhteiseen pöytään ja ideoista syntyy uutta.

Luukkumyynnin aika on ohi?

Luukkumyynnin aika on ohi?

Myynti on nykyisin usein sitä, että kerätään kaupantekopaikat digimarkkinoinnin avulla.

Räikee oy

Myllykatu 12

76100 Pieksämäki